Shopping Cart

Levering og retur

Norge

DHL/ Posten på døren (avhenger av hvor du bor), 7 dager leveringstid, pakken leveres mellom et tidspunkt kunden selv bestemmer.

Internasjonal 

DHL på døren, 7 dager leveringstid, avhenger av hvor du bor. Ordrer fra utsiden av Norge kan bli pålagt å betale import avgifter, toll og andre avgifter gitt av mottakerens land.

Retur

Du har rett til å kansellere din ordre innen 30 dager etter du har mottatt ditt produkt/produkter. Etter den fristen har gått ut kan vi ikke tilby deg pengene tilbake eller bytte av varer.

For at produktet/produktene skal være kvalifisert for retur, må det/de ikke ha vært brukt og bli returnert i samme stand som du mottok det. Produktet må også være sendt tilbake i original forpakning. For å fullføre din retur, krever vi en kvittering eller annet bevis på kjøpet.

Ved retur, norske kunder må forholde seg til retningslinjer for retur som beskrevet i angreskjemaet. Kunder utenfor Norge må fylle ut returskjemaet som er sendt sammen med produktet/produktene.

Ved retur av produkt/produkter, send pakken til: IDIOM Oslo AS, Torggata 26, 0183 Oslo, Norge.

Kunder er selv ansvarlig for å betale retur av produkt/produkter. Tiden det tar for å sende pakken tilbake i retur kan variere, det avhenger av hvor du bor.

Om du sender et produkt i retur vil vi anbefale å ha sporing på pakken eller kjøpe en forsikring for pakken. Vi kan ikke garantere at vi vil motta pakken du har sendt i retur.

Refusjon (om aktuelt)

Så fort vi har mottatt og inspisert din retur, vil vi sende deg en email som gir beskjed at vi har mottatt din retur. Vi vil også varsle deg om godkjenningen eller avvisningen av refusjonen din.  Om din retur er godkjent, så vil tilbakebetalingen din bli behandlet og pengene vil bli refundert til den opprinnelige betalingsmåten innen en viss periode.

Forsinket eller manglende tilbakebetaling (om aktuelt)

Om du ikke har mottatt din refusjon ber vi deg om å først sjekke din bankkonto igjen. Kontakt så din bank eller ditt kredittkort-selskap, det kan ta tid før din tilbakebetaling er synlig. Om du har gjort alt dette og fremdeles ikke har mottatt pengene dine, vennligst kontakt oss på contact@idiomoslo.com

Bytte (om aktuelt)

Vi bytter bare varer som ikke er skadet eller mangelfulle. Om du trenger å bytte et produkt, send en email til contact@idiomoslo.com og send produktet til: IDIOM Oslo AS, Torggata 26, 0183 Oslo, Norge.

nb_NONorwegian